Ölüm Nedeniniz Niçin Trafik Kazası Olsun - Trafik Forum

xsol bayrak1.jpg

xsag bayrak1.png

Ölüm Nedeniniz Niçin Trafik Kazası Olsun

Daha
9 yıl 2 ay önce #88 yazan admin
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
ÖLÜM NEDENİNİZ NİÇİN TRAFİK KAZASINDAN OLSUN ?

Hiç bir insanın trafik kazasından ölümünü istemiyoruz. Asıllar ÖLÜRKEN, vekiller bakıyorsa, aksayan bir şeyler var demektir. Allah asılları, vekillerin ilgisizliğinden korusun.!?

Trafik kurallarına uyarsanız ölürmüsünüz?!

Bir Trafik polisi ne zaman Vekillere ceza yazmaya başlamışsa işte o zaman Trafik de düzelme işaretleri başlamıştır demektir. Çünkü o zaman bu trafik kuralları herkese uygulanıyor demektir. (Vekiller, asıl olan ceza yazan polisi tokatlamadığı gündür)

İşkence işkence diyen aydın geçinen entelektüellere bak, trafik kazalarında ölenler için kalemlerini hiç kullanmıyorlar, işkence insanlık suçudur kınıyorum, trafik kazalarında ölenler varken kılı kıpırdamayan Aydınlar (!) işkenceden kaç kişi öldü veya sakat kaldı, trafik kazalarında kaç kişi öldü, ya sakat kalanlara ne demeli? Nerede bu ENTEL GEÇİNEN aydınlarımız?

Basın mensuplarımıza ne demeli !..sizler boyalı basının mensupları, Hülya AVSAR”ın boşanma dedikodusu kadar bile trafik bilgilendirmelerine sayfa açmazsınız!, kendinize ceza yazılsa hemen tüm trafik polisleri için tuuu kaka diye yazılarınıza manşet atarsınız. Bana bir tane yazılmış ceza tutanağı gösterin.

KURALLAR UYMAK İÇİNDİR, UYMAYACAKSANIZ, BAZILARI İSTİSNA OLACAKSA NEDEN BU KURALLARI KOYARSINIZ?

BAŞTA KANUN KOYUCULAR, KANUNUN UYGULAYICILARI, BASIN MENSUPLARI AYRICALIKLARI NE ZAMAN KALKACAK....?

Her aileden bir kişi trafik kazasından ölmüşse veya yaralanmışsa utanın...!

Avukat olup yazılan cezayı iptal ettiren, hakim ve savcı subjectif olarak örnek ceza vermeyen, öğretmen olup öğrencilerini tek kelimeyle uyarmayan, trafik polisi olup ceza yazmayan polisle, TRAFİK kurallarına uymayan polis aynen; doktorun sigara içerken, sigarayı bırak demesine benzer utanın..!

Bazı oda başkanları ve sivil toplum örgütlerinin başkan ve yöneticileri neden genellikle otomotiv sektöründe çalışan iş yapan kişilerdir?

Tv lerde trafikle ilgili programlar neden hiç kimsenin seyredemediği sabaha karşı yayınlanır?

Bazı araçların tabut olarak üretildiği ülkemdeki firmalar kimler? Neden Tren ve Deniz ulaşımı engelleyen gizli lobilere yaptırım uygulanmıyor? Karayolu yapacağım diyen politikacı bu lobilerden maddi destek alıp seçime gidiyor mu?

Ülkemizin güzide sanatçıları FARIM DA AÇIK YOLUM DA AÇIK derken başka bir şey yapmamaktan utanmıyor musunuz?

Futbol Hakemlerine çağrıda bulunuyorum, bari sizler bir el atın şu trafik terörüne de hatalı hareket edenlere bir düdük çalıp, KIRMIZI KART gösterin.! Hızlı yaşayıp genç ölmesinler.

ÖLÜM NEDENİNİZ NİÇİN TRAFİK KAZASINDAN OLSUN ?

Mezartaşınıza neden Trafik kazasından öldü yazılsın? HEMDE GENÇ YAŞTA….


*ÜLKEMİZDEKİ TRAFİKDE TESADÜFEN YAŞIYORUZ

*GELİŞMİŞ ÜLKELERDE TRAFİKDE TESADÜFEN ÖLÜYORLAR

Alıntı
www.trafikci.net

Trafikte Önce Siz Örnek Olun, Diğerlerinin Değiştiğini Göreceksiniz...

Lütfen Giriş ya da Bir hesap oluştur oturumuna katılın

Sayfa oluşturma zamanı: 0.249 saniye

Forumda Son Konular

  • Görüntülenecek bir ileti yok.
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com