Ehliyet

xsol bayrak1.jpg

xsag bayrak1.png

+ +
+ +
+ +

Trafik Eğitim CD

100trf egt cd

Trafik Personel Eğitimi, İlköğretim Öğrencileri, Bisiklet Sürücüleri Eğitimi, Otobüs, Kamyon, Servis Şoförleri Eğitimi, SRC Belgesi Eğitimi, devamını oku...

Sürücü Eğitim DVD

100dvdSürücü Kurslarında öğretmenlik yapanlar, Ehliyet almak isteyenler, Ehliyet sınavını bir seferde geçemeyenler, Trafik bilgim yetersiz diyenler, devamını oku...

Trafik ve Çevre Bilgisi CD

100soru cdTrafik ve Çevre Bilgisi Eğitimi sıralı konu anlatımlı hazırlanmış, video, resim ve animasyon destekli, MEB Müfredatına uygun özel olarak hazırlanmıştır, devamını oku...

Online Sınav CD

100soru cdEhliyet almak için hazırlananlar. Kitaptan okuyup anlamıyorum diyenler. M.E.B yaptığı birebir sınav soru sayısı ve zaman süreleri aynıdır. devamını oku...

Ehliyet

Araç kullanmak için bir üst yaş sınırı olmalı mı? Bu sorunun cevabı çok uzun süredir tartışılıyor. Doktorlar, ileri yaşlarda ortaya çıkma olasılığı fazla olan görme problemleri ve bilişsel sorunların sürüşe engel olduğunun altını çizerken, sürüş uzmanları ise ehliyet yenileme ve sağlık raporu konularına dikkat çekiyor. Peki sürücüler araba kullanmayı ne zaman bırakmalı?

Ehliyeti olup sürüş yeteneklerini geliştirmek isteyenler için verilen dersler yasal çerçeveye alınacak. Milli Eğitim Bakanlığı, ehliyeti bulunan ancak sürüş yeteneklerini geliştirmek isteyen vatandaşların başvurduğu özel direksiyon derslerini yasal dayanağa kavuşturacak düzenlemeyi hayata geçirecek.

Pasaport ve sürücü belgeleri işlemleri artık Nüfus Genel Müdürlüğü'nde yapılacak. Pasaport ve Sürücü belgelerine ilişkin iş ve işlemlerin devir töreninde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu önemli açıklamalar yaptı.

Emniyet Genel Müdürlüğü, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğüne devredileceği açıklanan pasaport ve sürücü belgesi işlemlerini 2 Ocak 2018'e kadar yürütmeye devam edecek.

Berlin Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Şahin Albayrak, insanlığa 10 yıl içinde insansız taşıtları görmeye hazır olmaları çağrısı yaptı. Son dönemde tüm dünyada tartışılan konulardan biri olan insansız araçlara teknolojik gelişmeler ışığında “insansız uçaklar” meselesi eklendi.

surucuEhliyetinden vazgeçen yaşlı sürücülere cenaze hizmetlerinde yüzde 15 indirim yapılacak. Japonya'da yaşlı sürücülerin karıştığı trafik kazalarının ciddi bir  soruna dönüşmesi üzerine yaşlıların trafikten elini eteğini çekmesi için kampanya başlatıldı.

surucu egitimMEB'in düzenlemesiyle, manuel vitesli araçlarda girilen direksiyon uygulama sınavlarının ilk dördünde başarısız olan kursiyerler, ikinci dört sınav hakkını otomatik vites araçlarda kullanabilecek.

Sürücü Adayları İlk Defa Elektronik Ortamda Ehliyet Sınavına Girdi Van'da ilk kez sürücü adayları elektronik ortamda ehliyet sınavına girdi. Milli Eğitim Bakanlığının Motorlu Taşıt Sürücü Adayı Sınavının (MTSS) elektronik ortamda yapılmasına ilişkin projesinin ilki Van'da düzenlendi.

Kimler Online

203 ziyaretçi ve 0 üye çevrimiçi

Üye Girişi

Ziyaretçi Sayısı

Bugün 4

Dün 81

Bu Hafta 435

Bu Ay 1590

Toplam 255671

Trafik Dedektifleri

trafik dedektifleri1

Stajyer Sürücülük Nedir?

Stajyer Sürücülerin Uyması Gerekli Kurallar Nelerdir?

detaylı bilgi için tıklayınız…

Çocuklar İçin

TRT Radyo Programları

Open in new window

Forumda Son Konular

  • Görüntülenecek bir ileti yok.

Trafik Kaza Haberleri

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com